adorable-affection-animal-614521

Wat zeggen anderen over ons?

animal-attractive-blur-1172325 (1)

“Zsanett heeft een groot empatisch vermogen”

“De keuze voor Coaching Paardenperspectief is er gekomen omdat ik Zsanett als lifecoach ken en weet dat ze goed is in haar vak. Zsanett kan goed luisteren, heeft een groot empathisch vermogen en is uiterst professioneel. Ze heeft veel kennis en schoolt zich voortdurend bij. Ik heb veel vertrouwen in Zsanett en hou van haar zachte, respectvolle aanpak.”

“Rustig, veilig en heilzaam”

“Coaching met paarden was nieuw voor mij. Ik wist niet goed wat te verwachten. In het intakegesprek met Zsanett werd duidelijk uitgelegd hoe de coachingsessie zou verlopen. Dit stelde me erg gerust. Alles gebeurde op een rustige, veilige manier. Zsanett heeft elke stap mooi geïntroduceerd en bleef in de omgeving, wat uiterst geruststellend was. Het contact met het paard was mooi. We maakten snel verbinding. De coaching heeft veel losgemaakt bij mij. Dankzij deze opportuniteit heb ik kunnen ervaren hoe heilzaam paardencoaching is.”

“Er ontgaat haar niets”

“Zsanett is een uiterst professionele coach. Ze heeft een groot hart voor mens en dier. Het viel me op dat haar niets ontgaat. Zsanett heeft oog voor non-verbale signalen, bij cliënt en paard. Er ontgaat haar werkelijk niets.  Zsanett legt snel verbanden en komt vlug tot de essentie.”

Lieve De Wannemacker, Docent Life Coach opleiding in Gent, en tevens een coachee van Coaching Paardenperspectief

“Ik wilde alles perfect doen”

“Ik merkte dat ik mijzelf vaak diskwalificeerde en uitsloot. En wilde ontdekken waarom dat zo was. Door een eerdere ervaring was ik bang van paarden. De coaching met paarden vond ik daardoor extra spannend. Zsanett stelde mij gerust en gaf opdrachten. In het begin liep ik daar wat in vast en wilde het perfect doen. Op een gegeven moment pakte ik de leiding over het paard en het dier volgde mij. Dat was een gave ervaring!”

“Ik heb innerlijke rust gekregen”

“Ik ontdekte dat het gehinnik van het paard me frustratie en angst gaf. En ik ontdekte dat eerdere ervaringen en conflicten mij op scherp zetten, als ik dat geluid hoorde. Het was goed om daarbij stil te staan en dit een plek te geven. Het heeft mij heel veel gebracht. Ik sluit mezelf op voorbaat niet meer uit. Ik heb veel meer innerlijke rust gekregen. En vanwege mijn angst voor paarden heb ik een extra voordeel: ik ben nu niet meer bang voor paarden.”

“Openheid en oprechtheid”

“Zsanett straalt heel veel rust en geduld uit. Ze legt het op een goede en duidelijke manier uit. Ze staat open voor mij als persoon en is oprecht. En, heel belangrijk: ze kijkt objectief naar de situatie. Daardoor kon ik mezelf zijn en dat gaf mij rust en zelfacceptatie.”

Lizette is een coachee van Coaching Paardenperspectief